ZiarulRing

28-mart.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Ilie Năstase, REVOLTAT că Halep nu joacă la Fed Cup: „NU e NORMAL…”

Avatar

Publicat

pe

A anunţat că nu va evolua la Fed Cup, iar decizia ei l-a înfuriat pe cel mai mare tenismen român din toate timpurile. Ilie Năstase nu este de acord cu opţiunea Simonei Halep de a participa la turneul de la Stuttgart în detrimentul meciurilor de calificare pentru intrarea în Grupa Mondială contra echipei Canadei.

După o lună foarte fructuoasă, în care a câştigat Indian Wells şi a jucat în semifinale la Miami, Simona Halep a anunţat că i-ar fi foarte greu să evolueze pentru România la Fed Cup contra Canadei. La aflarea forfaitului declarat de Halep, Ilie Năstase s-a revoltat.

„N-aş vrea să comentez mai multe, dar nu e normal. Întrebaţi-o pe Halep de ce nu vrea să joace pentru România. Nu vreau să spun mai multe, dar să ne lămurească de ce se duce la Stuttgart şi nu joacă la Fed Cup. Eu m-aş fi dus să evoluez pentru Cupa Davis, pentru ţara mea, ea merge la Stuttgart…”, s-a inflamat „Nasty”.

N-o ştie pe Mitu Din câte se pare, nici Monica Niculescu nu va participa la meciurile României cu reprezentativa Canadei, dar în cazul ei este vorba de o problemă medicală. Potrivit site-ului „doartenis.ro”, Niculescu are o fasciită plantară la piciorul drept, suferinţă care o împiedică să evolueze în barajul de calificare în Grupa Mondială a Fed Cup. În aceste condiţii, România va merge în Canada cu o echipă formată din Irina Begu, Raluca Olaru, Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu. „Eu nici nu am auzit de Mitu. Nu ştiu ce vom face acolo pentru că nu cunosc cât de bună este echipa asta”, a comentat fostul „number 1” ATP.

Irina Begu este clasată pe locul 35 WTA, Alexandra Dulgheru – pe 72, Andreea Mitu – pe 107, în timp ce Raluca Olaru este pe poziţia a 61-a în lume la dublu. Este de remarcat faptul că Andreea Mitu îşi face debutul în echipa României de Fed Cup, iar Raluca Olaru revine după doi ani, când a jucat în meciul România-Austria.

„Îmi este imposibil să merg acum să reprezint România, am promis că particip la Stuttgart. Dacă era în Europa, ar fi fost altceva.”, SIMONA HALEP

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *