ZiarulRing

25-apr.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Andrei Prepeliţă: “Mă rupe tata la antrenamente”

Avatar

Publicat

pe

Dorit de Steaua, Andrei Prepeliţă se pregăteşte, în aceste zile, de unul singur, la Piteşti. Îl are ca antrenor personal pe tatăl său, Constantin Prepeliţă, tehnicianul echipei din liga a treia Unirea Slobozia. Mijlocaşul Universităţii Craiova şi-a depus memoriu la federaţie pentru a deveni liber de contract. Andrei Prepeliţă este neplătit de şapte luni şi, după ce comisiile îi vor da dreptate, se va alătura lotului Stelei, echipă care i-a obţinut deja semnătura.

“Prepe” se antrenează acum de unul singur, la Stadionul “Nicolae Dobrin”, din Piteşti, acolo unde tatăl său, Constantin Prepeliţă, fostul fotbalist de la FC Olt, scoate untul din el timp de două ore zilnic.

„De vreo trei săptămâni mă pregătesc acasă, la Piteşti. Am un program bine stabilit de preparatorul fizic de la Steaua, pe care îl execut supravegheat de tata. Nu e deloc uşor, mă cam rupe la antrenamente, nu mă menajează deloc. Mai fac şi eu în plus o alergare dimineaţa la 7, iar după-amiază joc fotbal pe sintetic cu prieteni sau cu foşti fotbalişti“, a spus Prepeliţă pentru “ring”.

Nerăbdător să ajungă la Steaua Încă fotbalist la Universitatea, Prepeliţă este conştient că antrenamentele de unul singur nu sunt deloc în avantajul său.

“Ar fi fost mai bine să mă antrenez cu Steaua, pentru că aş fi reuşit să-mi fac relaţiile de joc cu coechipierii. Va fi dificil să mă impun din prima în momentul când voi ajunge la echipă pentru că eu am pierdut perioada asta de pregătire. Dar sunt ambiţios şi o să trag tare. Steaua este o echipă mare şi numai cei foarte bine pregătiţi reuşesc să facă faţă aici. Sper să fiu unul dintre ei. Până una-alta, n-am ce face şi trebuie să accept situaţia asta, pregătindu-mă singur”, se consolează mijlocaşul.

Nu e dinamovist Înainte de a se înţelege cu Steaua, presa a vehiculat ideea că Andrei Prepeliţă este dinamovist de mic şi a publicat o fotografie a mijlocaşului care ţinea în mână un tricou al rivalei roş-albaştrilor.

Advertisement

“Poza este reală, însă cele publicate nu au nimic de a face cu realitatea. Fotografia este din 2005, an în care am fost foarte aproape să ajung de la FC Argeş la Dinamo. Am făcut acea fotografie pentru prezentare doar, dar până la urmă transferul nu s-a mai făcut. Nu sunt dinamovist”, anunţă Prepeliţă.

“M-am înţeles cu Steaua, dar mai trebuie să se judece memoriul meu. Sper să fie totul OK. Mai am de primit salariul pe foarte multe luni. Sper să devin liber de contract.”, Andrei Prepeliţă

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *