18°

București

ULTIMA ORA

Care vor fi costurile primului tronson al pârtiei de schi din Masivul Rarău ce trebuia finalizat în 2012


Finalizarea primului tronson al pârtiei de schi din Masivul Rarău, proiect care trebuia să fie deja realizat încă din 2012 necesită fonduri totale în valoare de opt milioane de lei, sumă care urmează să fie alocată de Ministerul Turismului, scrie Mediafax.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a declarat, vineri, că pentru finalizarea primului tronson al pârtiei, în lungime de trei kilometri, Guvernul trebuie să aloce opt milioane de lei, cel de-al doilea tronson, de 1,4 kilometri, urmând să fie realizat după soluţionarea problemelor legate de aria protejată în care se află zona.

Negură a menţionat că valoarea lucrărilor realizate până în prezent a fost de 14 milioane de euro, din care în ultimul trimestru al anului trecut au fost alocate 3,3 milioane de euro.

Proiectul pârtiei de schi din Câmpulung Moldovenesc ar fi trebuit finalizat la sfârşitul anului 2012. Lucrările au fost sistate din lipsa finanţării, după ce a fost realizat peste 80 la sută din proiect şi s-au achitat zece milioane de euro pentru lucrările executate până la jumătatea anului 2012.

Sursă foto: traveleurope.ro 

Ti-a placut?

1723

afisari