18°

București

ULTIMA ORA

Ce nu este bine să faci când mergi în alte țări


Lumea începe să își restrângă tot mai mult contururile, iar călătoriile s-au transformat din privilegiu pentru cei avuți în vis pe care suntem cu toții capabili să ni-l îndeplinim. Deja nu mai e o raritate să ne delectăm cu mai multe city break-uri pe an, să mergem să muncim într-o altă țară sau să fugim la o repriză fulgerătoare de shopping atunci când se anunță noile colecții.

Tocmai de aceea, un ghid de bună purtare în cele mai pitorești țări ale lumii este obligatoriu de consultat! Descoperă care sunt gesturile interzise sau nerecomandate în alte zone, pentru a te bucura de fiecare dată de o experiență desăvârșită!

Abține-te de la aceste gesturi atunci când călătorești!

Da, suntem turiste, încântăm ochii localnicilor cu outfiturile noastre fashion, dar nu este cazul să presupunem că, datorită faptului că pompăm bani în economia țării respective, avem dreptul de a face tot ce ne trece prin cap. Află de mai jos care sunt lucrurile pe care nu este recomandat să le faci atunci când te bucuri de cea mai frumoasă modalitate de a-ți petrece timpul, călătoria! Vezi continuarea AICI

Ti-a placut?

3766

afisari