18°

București

ULTIMA ORA

De vacanța de 1 Decembrie, toți românii fug la munte! Azuga și Predeal, preferatele acestora


Minivacanța de 1 Decembrie propulsează la munte mii de turiști, atât români, cât și străini. Astfel, peste 15.000 de turişti sunt aşteptaţi să petreacă zilele libere la munte. În staţiunile de pe Valea Prahovei au ajuns încă de astăzi dimineață primii oaspeţi care nu au poposit prea mult în unităţile de cazare şi mers direct pe pârtiile acoperite cu zăpadă. Veştile sunt bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Atât în Azuga, cât şi în Predeal, este omăt suficient pentru schi şi săniuş.

În staţiunile montane, instalaţiile care produc zăpada artificială funcţionează la foc continuu încă de ieri, atunci când temperaturile au scăzut sub – 4 grade Celsius. Trei pârtii destinate începătorilor vor funcţiona la Azuga în acest sfârşit de săptămână, în timp ce la Predeal turiştii deja au făcut primele coborâri din acest sezon cu schiurile şi săniuţele.

Pentru minivacanţa de 1 Decembrie, unităţile de cazare au aproape toate camerele ocupate. Hotelurile şi pensiunile din apropierea pârtiilor de schi au fost la mare căutare, iar printre facilităţile primite în preţul pachetului turistic se numără şi reduceri de până la 15% la instalaţiile de transport pe cablu.

Ti-a placut?

1733

afisari