18°

București

ULTIMA ORA

Nikki Beach NU se mai deschide la Mamaia


Încă de anul trecut, un grup de investitori români printre care și omul de afaceri Adrian Thiess, au avut intenția să deschidă la Mamaia un club parte din lanțul de renume mondial Nikki Beach. Cu toate astea, fosta plajă de lux "PuroBeach" (franşiză a unui alt celebru lanţ internaţional şi locul care urma să fie transformat în Nikki Beach) a stat în paragină toată vara trecută, nicio investiţie nouă nefiind vizibilă.

Se pare că, în cele din urmă, combinația a căzut, însă investiția este pregătită sub altă formă pentru turiștii care vor merge în această vară pe Litoral, după cum ne-a declarat Adrian Thiess. „Aveam un proiect Nikki Beach pe fosta plajă PuroBeach dar care a căzut momentan. În momentul de față analizăm alte opțiuni și vom vedea. Vrem să facem ceva frumos, sunt mai multe variante. Noi suntem pregătiți de sezonul estival, investiția este la cheie acolo. Am văzut că unii operatori de turism vor să deschidă de Florii, e treaba lor. Noi vom deschide în iunie, pe 15, când începe sezonul estival” a declarat pentru ziarulring.ro cunoscutul om de afaceri.

Lux şi opulenţă

Nikki Beach a fost primul club "luxury" care a combinat elemente de muzică, restaurant, entertainment, modă, film şi artă sub o singură umbrelă. Din 1998 până acum s-a extins an de an şi a devenit un brand în întreaga lume.

Cluburile, restaurantele şi hotelurile Nikki Beach sunt vizitate de mii de turişti în Miami, Saint Tropez, Marbella, Marrakech, Koh Samui, Mallorca, Ibiza, Bali, Monte Carlo sau Dubai.

Ti-a placut?

6596

afisari