18°

București

ULTIMA ORA

Românii se gândesc deja la Revelion! Agenţiile de turism vin cu oferte pentru toate buzunarele


Abia a trecut perioada concediilor de vară, că cei mai mulţi se gândesc deja unde îşi vor petrece Revelionul. Agenţiile de turism au umplut site-urile cu astfel de oferte. Preţurile variază în funcţie de locul ales.

Distracţiile, mesele festive, focurile de tabară, plimbările cu sania nu vor lipsi din sejururile recomandate de unele agenţii. Revelionul în Bucovina, Valea Prahovei, Transilvania, Valea Teleajenului, Sibiu şi împrejurimi sunt doar câteva idei de revelion. În pensiunile de pe Valea Prahovei, o noapte de cazare porneşte de la 150 de lei, dar poate ajunge chiar şi la 1000 de lei. Totul, în funcţie de dotări, de ceea ce oferă proprietarii sau de câte stele are locaţia. Pentru un Revelion în Covasna, de exemplu, un român poate plăţi în ur de 900 de lei pentru trei nopţi de cazare. În acest preţ, proprietarul pensiunii oferă şi micul dejun, cina festivă de revelion, dar şi petrecerea din noaptea dintre ani. Pentru trei nopţi petrecute în Gura Humorului, de Revelion, turiştii pot plăti în jur de 2.500 de lei de persoană. De asemenea, un sejur de trei nopţi la un hotel de 4 stele din Braşov ajunge la 1.200 de lei de persoană.

Oferte de Revelion în străinătate

Cei care vor să petreacă noaptea dintre ani în altă ţară au la dispoziţie mai multe oferte. Unele, chiar mai ieftine decât cele pentru destinaţii din România. De exemplu pentru 5 zile petrecute în Praga şi transport dus-întors cu avionul, un turist poate plăti în jur de 380 de euro. De asemenea, pentru cinci zile la Roma, plus transportul cu avionul, preţul este de 395 de euro. Cinci nopţi de cazare la Viena, cu transportul inclus, costă 400 de euro, iar pentru un sejur la Barcelona de Revelion, turiştii pot plăti în jur de 450 de euro. Pentru un sejur în Dubai preţurile pentru transport şi cazare pornesc de la 500 de euro şi pot ajunge până la aproape 2.000 de euro.

 

Ti-a placut?

3422

afisari