18°

București

ULTIMA ORA

(P) Brașovul - orașul cu cele mai multe cartiere rezidențiale noi din țară


Cu siguranță este un fapt bine cunoscut acela că în orașul Brașov cartierele rezidențiale cunosc pe deplin sensul termenului amploare. Așa cum se observă, acest oraș dispune de cele mai noi cartiere rezidențiale din țară, ca urmare a orientărilor multor dezvoltatori imobiliari. Prin aceasta se înțelege ideea că Brașovul se dezvoltă extrem de bine și, mai ales, că atrage numeroase persoane ce își doresc să locuiască în această zonă muntoasă.

Un exemplu extrem de relevant în acest sens este dezvoltatorul de top Maurer Imobiliare, care se bucură de un grad înalt de notorietate în toată țara. Indiferent de tipul de imobil care este oferit, toate proiectele acestei firme se bazează pe calitate, dar și pe prețuri avantajoase. Echipa Maurer Imobiliare conștientizează la un nivel înalt faptul că pentru unele persoane achiziționarea unei locuințe proprii reprezintă de fapt îndeplinirea unui vis.

Care este motivul pentru care dezvoltatorii aleg noi proiecte privind domeniul de imobiliare Brașov?

Ei bine, dezvoltatorii imobiliari au recunoscut potențialul acolo unde este din plin. Există numeroase motive pentru care oricine ar putea să fie interesat să locuiască în Brașov și să se adapteze cu ușurință în acest mediu. Printre acestea se numără și următoarele aspecte:

 • Poziționare centrală în cadrul țării, ceea ce înseamnă economisirea de timp atunci când vine vorba de deplasări sau de diverse categorii
 • Un mediu liniștit, așa cum pot afirma cu încredere cei ce locuiesc în acea zonă
 • Un nivel ridicat din punct de vedere economic, astfel încât Brașovul permite oricărei afaceri să înflorească, dar și să se dezvolte ca urmare a faptului că este o zonă extrem de populară din punct de vedere turistic
 • Este un centru universitar, Universitatea Transilvania din Brașov fiind una de prestigiu, care permite tinerilor interesați de studii superioare să interacționeze cu un mediu academic de succes
 • Este un oraș mare și bine dezvoltat turistic, ca urmare a numeroaselor stațiuni turistice ce atrag anual vizitatori care mai de care. De asemenea, orice persoană care decide să locuiască în acest oras beneficiază de faptul că vor avea costuri minime ca să se bucure de punctele turistice, populare chiar și în rândul persoanelor de alte nationalități

Totodată, atunci când vine vorba de alegerea unui imobil în vederea achiziției, trebuie luați în considerare numerosi factori de decizie, cum sunt:

 • Calitatea serviciilor oferite de dezvoltatorii imobiliari
 • Prețurile la care furnizorii de astfel de servicii le solicită comparativ, cu alte zone rezidențiale
 • Bugetul personal
 • Etajul la care este situat imobilul (se observă că majoritatea celor ce urmează să ia o astfel de decizie de achiziție urmăresc imobile la etaje inferioare în defavoarea celor situate la înalțime). Bineînțeles, atunci când vine vorba de Brașov, este firesc un apartament situat la înălțime, deoarece devine o activitate mult mai relaxantă admirarea panoramelor din propria casă.
 • Spațiul de care dispune acel imobil
 • Siguranța cartierului respectiv
 • Imobil situat în imediata apropiere a stațiilor pentru transport, dar și a magazinelor de interes pentru locatari

Așadar, luând în considerare toate aspectele punctate mai sus, este ușor de înțeles de ce Brașovul a devenit un centru de interes atât pentru dezvoltatorii imobiliari, cât și pentru numeroase persoane ce își doresc să locuiască în cadrul acestui oraș.

Ti-a placut?

1969

afisari