18°

București

ULTIMA ORA

„HOAŢĂ DE LUX”! Marian Vanghelie și Oana Mizil, JEFUIȚI de bona filipineză. Ce AU UITAT SĂ VERIFICE


Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie și Oana Mizil au avut parte de o surpriză neplăcută după ce au constatat că au fost ”ușurați” de câteva zeci de mii de euro de nimeni altcineva decât chiar  bona filipineză, pe care o angajaseră în urmă cu câteva luni.

”De fapt am fost jefuită eu. Această bonă a fost adusă pe încredere. Această fată s-a dovedit a fi o hoață. Eu, din neglijență, am omis să o verific înainte, dar am aflat aseară că mai fugise de la două familii înainte. Nu știu să vă spun exact suma, dar este una mare. Mi s-au furat două inele, un ceas și niște bani. Inelele erau ambele prețioase, ceasul este de la o firmă bună. Este o sumă mare”, a spus Oana Mizil, la România TV. Totul s-a întâmplat sâmbătă seară, când bona trebuia să aibă grijă de copil. Bona filipineză a furat aproximativ 1.000 de euro, dar şi două inele cu diamante şi un ceas foarte valoros. Prejudiciul se ridică la câteva zeci de mii de euro.

Se pare că, în trecut, femeia a mai furat şi de la alte familii. "Din neglijenţă am omis să verific unde a lucrat înainte. Am aflat aseară că a fost la alte două familii, a fugit şi de acolo, s-a refugiat la agenţia de emigranţi, după care a fost dusă în Filipine şi readusă aici de agenţie şi plasată la noi în casă", a spus Oana Mizil la acelaşi post de televiziune. În această dimineaţă, mama Oanei Mizil urmează să meargă la poliţie pentru a face plângere împotriva bonei acuzate de furt.

Ti-a placut?

1917

afisari