ZiarulRing

01-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Gina Pistol s-a despărţit de Nicola

Avatar

Publicat

pe

RUPTURĂ. Vedeta „Playboy” spune că de această dată nu mai poate fi vorba de o împăcare

Gina Pistol s-a despărţit de Nicola

La aproximativ jumătate de an de când Gina Pistol şi Nicola se împăcau şi dădeau de înţeles că au gânduri serioase împreună, cei doi s-au despărţit din nou. De data aceasta, spune fostul iepuraş „Playboy”, ruptura este definitivă.

„Nu mai suntem împreună de câteva săptămâni. N-am vrut să facem tămbălău pe marginea acestei despărţiri, care de această dată este definitivă. Nimeni n-a înşelat pe nimeni, am rămas în relaţii OK. Aveam dorinţe diferite, vedeam altfel lucrurile. Viaţa merge înainte”, a declarat Gina Pistol pentru „ring”.

S-a mutat la casa ei

Vedeta a mai mărturisit că a părăsit locuinţa în care stătea cu fostul iubit şi s-a mutat din nou la casa ei, negând că ar fi primit vreo vilă din partea libanezului: „Nu mai stăm împreună, eu m-am mutat la casa mea. N-am primit nicio casă de la el”.

Advertisement

Altfel, Gina a mai spus că, în prezent, îşi câştigă existenţa din prezentările de evenimente: „Am avut ceva proiecte, sunt chemată la evenimente. Mi-aş dori să lucrez în televiziune, dar deocamdată n-am primit nicio ofertă concretă”.

Un lănţişor de aur, ultimul cadou

La sfârşitul anului trecut, Gina îşi aniversa ziua de naştere în prezenţa lui Nicola. Unul dintre ultimele cadouri pe care i l-a luat iubitul său de atunci a fost un colier de aur cu pandantiv. De asemenea, libanezul i-a dăruit şi un inel, dar unul care a semnificat doar aniversarea a doi ani de când sunt împreună, şi nu o cerere în căsătorie.

Iubit la Stuttgart?

În urmă cu circa două săptămâni, Gina a fost văzută singură, în Stuttgart, Germania, în prezent, ea neavând vreun iubit. „Sunt ocupată să cumpăr ipsos şi rigips, să zugrăvesc casa în care stau, pentru că am intrat în renovare. Eu sunt bărbatul în casă…”, a mai spus aceasta.

 „M-am mutat la casa mea, nu mai stăm împreună. Am rămas în relaţii OK, dar atât” – Gina Pistol.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *