ZiarulRing

26-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fratele lui Costică Ştefănescu o ACUZĂ pe SOŢIA fostului fotbalist: “A vrut doar BANII lui. Costică a încercat să DIVORŢEZE!”

Avatar

Publicat

pe

Scandal după moartea lui Costică Ştefănescu. Fratele Ion şi soţia defunctului sunt la cuţite după ce fostul căpitan al naţionalei a fost înmormântat la Craiova şi nu la Săbăreni, în cavoul familiei. Ion Ştefănescu lasă să se înţeleagă că Mary Ştefănescu nu a urmărit decât să moştenească toată averea. Apropiaţii familiei Ştefănescu nu au cuvinte frumoase la adresa soţiei căpitanului Craiovei Maxima.

Un prieten de-al defunctului a povestit pentru “ring” că soţia, Mary Ştefănescu, şi-a calculat foarte bine paşii pentru a intra în posesia averii pe care o lăsa fostul fotbalist. În 2010, când a aflat că soţul ei suferă de o boală gravă, Mary s-a separat de Costică Ştefănescu.

“Văzând cum evoluează boala şi simţindu-i sfârşitul aproape, s-a apropiat din nou de Costică. S-au recăsătorit, fiind interesată de avere”, spune sursa “ring”. Întrebat despre asta, fratele, Ion Ştefănescu, zâmbeşte amar: “N-aş vrea să mă bag în povestea asta. Vă spun doar atât: Costică mai avea de luat un rest de bani din Qatar unde a antrenat ultima dată şi unde boala i-a recidivat. Era vorba de vreo 7.000 de dolari şi şi-ar fi dorit să se ducă să îi ia. Mary i-a zis: «Lasă, Costică, că nu e bine să te duci tu». Banii i-a luat ea, dar nu a mai spus la nimeni. A vrut doar banii lui. Să vă mai spun ceva. Fratele meu a vrut să divorţeze de ea în urmă cu câteva luni, dar ea n-a vrut. Trageţi dumneavoastră concluziile”, a povestit, pentru „ring”, Ion Ştefănescu.

A cerut renovarea cavoului cu patru zile înainte de moarte Costică Ştefănescu şi-a programat sfârşitul! Cel puţin asta se poate înţelege din ceea ce spune fratele fostului mare fotbalist.

„Cu patru zile înainte să moară mi-a spus: «Ioane, că aşa îmi spunea, te rog eu, du-te şi vezi ce mai trebuie făcut la cavoul ăla al nostru, vezi cât costă pentru că acolo aş vrea să fiu îngropat». Nu mi-a picat bine, am încercat să-i spun că se va face bine şi să nu mai vorbească despre asta. E clar că se gândea să moară!”, a spus fratele fostului mare fotbalist. Biletul de adio există Ion Ştefănescu nu se află în cele mai bune relaţii cu Mary, cumnata sa, însă apreciază că a procedat foarte bine susţinând că fostul mare fotbalist nu s-a sinucis.

„Biletul există. Costică a scris acel bilet, iar mie mi l-a citit la telefon medicul lui, cel care s-a ocupat în toată această perioadă de problemele lui. Este un moment care ne îndeamnă la decenţă, nu am motive să mint, ar fi culmea. Dacă Mary a spus că nu există acel bilet doar ca să i se organizeze lui Costică o slujbă de înmormântare, atunci îi dau dreptate. Aş fi vrut să fie totuşi înmormântat la Săbăreni. Vorbisem cu Mircea Sandu, ar fi avut parte şi aici de onoruri militare”, a declarat Ion Ştefănescu.

Advertisement

“Mary l-a înmormântat pe Costică la Craiova pentru că a preferat să nu scoată niciun ban din buzunar, totul fiind suportat de Primăria Craiovei.”, Ion Ştefănescu


Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *